Web

Kenneth Jensen

Fotografi og web

Webdesign, tilgængelighed og ePrivacy


Jeg begyndte at "nørde" med hjemmesider og web design helt tilbage i 1997 - dengang man stadig diskutterede og nettet overhovedet var kommet for at blive, eller om det bare var en døgnflue.


Jeg var ikke i tvivl: Det ville kun blive større. Og jeg fik ret, selv om jeg heller ikke havde forudset hvor stor indflydelse det faktisk ville få. Og den bliver kun større: indflydelsen.


Gennem tiden har jeg lavet alt lige fra simple små foreningshjemmesider til programmering af store, avancerede sites med krypteret kommunikation og mange brugere.


Webtilgængelighed (WCAG) og ePrivacy

Webområdet udvikler sig hele tiden, og i dag er der stor fokus på tilgængeligheden af webbaaserede løsninger for folk med funktionsnedsættelse og handicap, men også på datasikkerheden, og hvilke informationer vi indsamler om brugerne.


I min dagligdag som webmaster og fotograf ved Frederikssund Kommune har jeg stor fokus på de to områder; faktisk så meget at jeg siden januar 2019 har været medlem af Digitaliseringsstyrelsens Advisory Board om webtilgængelighed, og er en hyppigt brugt foredragsholder, underivser og konsulent om emnet i såvel ind- som udlland.


Det er da også komplekse emner, som mange både offentlige og private kæmper med i dag.


Har du eller din organisation brug for hjælp, råd eller vejledning, så tøv ikke med at kontakte mig for en drøftelse af mulighederne.


Copyright © 1999-2020: Kenneth Jensen ApS. All Rights Reserved.